U bent hier: » startpunt website » gebruiksregels

Huisartsenpraktijk

Prinsenhof

Zoekt u een huisarts in Heteren? Kijk eens bij Huisartsenpraktijk Prinsenhof te Heteren in de gemeente Overbetuwe.
Persoonlijk contact, laagdrempelige zorg. Uw huisarts in Heteren!

Bent u inwoner van Driel, Homoet of Randwijk? Ook dan bent u welkom bij de Huisartsenpraktijk Prinsenhof te Heteren.

Huisartsenpraktijk Prinsenhof

Lees Aanpassing werkwijze Praktijk Prinsenhof i.v.m. Corona virus

Gebruiksregels

Nog even dit . . .

Wij, de eigenaren van de website Huisartsenpraktijk Prinsenhof, hebben enkele huisregels op deze site. Uitgangspunt voor het bezoek van deze site is de Netiquette! Gebruik gewoon, duidelijk en correct Nederlands. De beheerders en eigenaren van deze site behouden zich het recht voor bijdragen te verwijderen. Wij behouden ons ook het recht voor te allen tijde deze regels te kunnen aanpassen en/of uitbreiden.

Copyrights . . .

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die op deze website toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbenden van de betreffende pagina´s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken, logo´s, teksten en afbeeldingen op de gehele website en gekoppelde pagina´s. Vermenigvuldiging of verspreiding van de hele of gedeeltelijke inhoud van de Huisartsenpraktijk Prinsenhof website, is zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur(s) niet toegestaan.

Externe koppelingen . . .

Deze website bevat koppelingen naar websites die door andere partijen dan door de Huisartsenpraktijk Prinsenhof worden geëxploiteerd en beheerd. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wij hebben geen zeggenschap over dergelijke websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan, noch voor de koppelingen. Het feit dat de Huisartsenpraktijk Prinsenhof koppelingen naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze enige associatie met de exploitanten ervan. Alhoewel de inhoud van deze koppelingen tijdens het opnemen ervan op deze website niet botste met de doelstellingen van de Huisartsenpraktijk Prinsenhof, kan het voorkomen dat thans op deze pagina´s aanstootgevend materiaal aangetroffen wordt. Mocht u dit tegenkomen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om het ons te melden? Op uw verzoek zal worden bekeken of deze koppelingen uit de website van de Huisartsenpraktijk Prinsenhof zullen worden verwijderd. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

E-mailadressen op internet

Het is geen enkele organisatie, commercieel of non-profit, toegestaan e-mailadressen te publiceren op internet zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de Huisartsenpraktijk Prinsenhof. E-mailadressen vermeld in publicaties van kranten en van de Huisartsenpraktijk Prinsenhof zelf, mogen niet zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming worden gebruikt door derden op internetpagina´s. Kosten voortkomend uit het publiceren van e-mailadressen zonder toestemming, zullen worden verhaald op de publicerende partij.

Foto's en geluidsopnamen

Foto's en geluidsopnamen gemaakt in opdracht van de Huisartsenpraktijk Prinsenhof of beschikbaar gesteld aan de Huisartsenpraktijk Prinsenhof zijn auteursrechtelijk beschermd. Deze foto´s en geluidsopnamen mogen niet zonder voorafgaande toestemming van de rechthebbenden worden gekopieerd of vermenigvuldigd.

De disclaimer van deze website kunt u hier nalezen.
:.  Aanbeveling   .:.  Disclaimer   .:.  Sitemap  .:

© Huisartsenpraktijk Prinsenhof 2009-2022  |  KvK nummer: 80731848


Afb.: Toegankelijke en betaalbare website nodig? Kijk eens bij HeRiAn internetdiensten te Nijkerk.


Avond-, nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost

0900-1598


Huisartsen-
praktijk Prinsenhof

Prinsenhof 8
6666 CB HETEREN


Telefoon

026-4723520

Spoed

026-4723520 (keuze 1)

Pagina geladen in 0.0066 seconde
Hosting door HeRiAn Internetdiensten Nijkerk